[Afisz. Incipit] Rewanżowe spotkanie bokserskie K.S. "Gwardia" Wrocław K.S. "Gwardia" Gdańsk ... ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o meczu, który odbył się 2.04.1950 r. w hali M.Z.K. G.G. Gdańsk-Wrzeszcz, ul. Partyzantów.