Firma 2005. Cz. 1 przepisy, komentarze, porady. (Grupa Wydawnicza INFOR S.A., 2005)
Ustawy i akty wykonawcze z obszaru prawa gospodarczego, prawa pracy, podatków i rachunkowości, a także komentarze na temat nowych praw i obowiązków dla firm, czasu pracy, ustalania przychodu z działalności czy kosztów uzyskania przychodów w orzecznictwie sądowym.