[Afisz. Incipit] Z początkiem roku szkolnego 1947/48 przy Akademii Nauk Politycznych w Sopocie zostanie owarty Instytut Studiów Społeczno-Administracyjnych ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz z treścią ogłoszenia.
Keywords: Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne