[Afisz teatralny. Incipit:] H. Zbierzchowskiego "Małżeństwo Loli" Trzy akty wesołej komedii ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o przedstawieniu Towarzystwa Teatrów i Muzyki Ludowej RP oraz "Lutnia" w Malborku.