[Afisz. Incipit:] Od nowego roku szkolnego zostają otwarte w Pucku I. Dwuletnia Państwowa Szkoła Przysposobienia w gospodarstwie rodzinnym ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o otwarciu elektrowni.