Prahistoria sztuki - Wierciński, Andrzej (1930-2003).; Wydawnictwa Uniwersytetu Warszawskiego ([Warszawa] : [Wydawnictwa Uniwersytetu Warszawskiego], 1995)
Recenzja książki: Prahistoria sztuki / J. Gąssowski. - Warszawa, 1994.
Nadbitka: Przegląd Humanistyczny, Nr 1, 1995.
Miejsce wydania i wydawca według źródła nadbitki.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1970-2000.; Sztuka prehistoryczna