Sopot Łazienki - Komorowski, Kazimierz (1903-1972).; Wydawnictwo Sport i Turystyka (Warszawa : Wydawnictwo "Sport i Turystyka", 1953)
Przedstawia Zakład Balneologiczny w Sopocie, ok. 1953 r.
Data wg korespondencji na awersie i działalności wyd.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Sopot; Balneologia -- Polska -- Sopot -- karty pocztowe; Sopot (Polska) -- 1945- -- karty pocztowe