Ex Libris Pawła Grotha / Z. Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1968)
Ramka złożona z czterech grotów, w środku napis: Ex Libris Pawła Grota. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.