Myra En Jan Rhebergen : Elke Dag Een Doel / J. B. - Battermann, Johannes (1909-1999) ([wydawca nieznany], 1961)
Elke Dag Een Doel, u dołu: Myra En Jan Rhebergen. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf autora i data.