Ex Libris Dr. N. G. Lippóczy / Wiesław Röhrenschef. - Röhrenschef, Wiesław (1923-1993) (1960)
W obramowaniu rycerz na koniu na tle górzystego krajobrazu, u góry tarcza herbowa, poniżej krzew winorośli. U góry napis: Ex Libris Dr. N. G. Lippóczy.