Ex Libris Fuli Horak / Józef Szuszkiewicz. - Szuszkiewicz, Józef (1912-1982) (1957)
Portret zakonnicy, niżej kwiat róży, napis: Ex Libris Fuli Horak, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.