Ex Libris Fuli Horak - Szuszkiewicz, Józef (1912-1982).; Horak, Fulla (1909-1993). (1957)
Portret zakonnicy, niżej kwiat róży, napis: Ex Libris Fuli Horak, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.