[Afisz. Incipit] Klub Sportowy C.W.M.O. urządza w niedzielę dnia 23 lutego ... Towarzyskie Zawody Bokserskie między drużynami M.K.S. Szczecin K.S.C.W.M.O. Słupsk ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o meczu w sali Teatru Miejskiego.