Pelz Schau : Winter 1929-30 / Pelzhaus C. Kugelmann. (s.n., 1929)
Katalog z ofertą handlową zima 1929/1930 gdańskiej, przedwojennej firmy handlującej futrami, która znajdowała się na Gr. Scharmachergasse 1 (Kołodziejska).