Pelz Schau : Winter 1929-30 - Pelzhaus C. Kugelmann ([Gdańsk : s.n., 1929)
Katalog z ofertą handlową zima 1929/1930 gdańskiej, przedwojennej firmy handlującej futrami, która znajdowała się na Gr. Scharmachergasse 1 (Kołodziejska).
Data i miejsce wyd. na podst. treści.
Keywords: Futra -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- katalogi; Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Sklepy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Katalogi handlowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.