[Kościół Mariacki w Gdańsku] / fotograf Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1960)
Przedstawia widok ogólny na kościół Mariacki w Gdańsku, widok z góry od strony południowo-wschodniej, około 1970 roku.