[Kościół Mariacki w Gdańsku] - Uklejewski, Janusz (1925-2011). (Gdynia, 1960)
Przedstawia widok ogólny na kościół Mariacki w Gdańsku, widok z góry od strony południowo-wschodniej, około 1970 roku.
Tytuł nadany przez katalogujacego na podstawie przedstawienia.
Data na podstawie przedstawienia.
Keywords: Bazylika Wniebowzięcia Najświętszej Maryi Panny (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie