Dominique Vivant Denon - Chwila ulotna / E. Chojak-Myśko. - Chojak-Myśko, Elżbieta (1939- ). ([wydawca nieznany], 1971)
Plakat informujący o premierze w Teatrze Muzycznym w Gdyni w 1971 r. Plakat w kolorystyce bieli, zieleni oraz złota przedstawia amora i dwa serca na tle ornamentu.