Duet Niewęgłowskich Gala Gari. - Restauracja Riviera (Gdynia). (Gdynia : [s.n.], 1947)
Afisz inform. o koncercie w restauracji Riviera w Gdyni w sierpniu 1947 r.
Keywords: Patuszyński, Włodzimierz -- (1916-1983) -- druki ulotne; Restauracje -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Życie muzyczne -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne