Winterprogamm des Verein für Kunst und Kunstgewerbe in Danzig - Verein für Kunst und Kunstgewerbe (Gdańsk). (Danzig : [s.n.], 1908)
Druk inf. o wydarzeniach, wykładach, wydawcach itp. w Gdańsku w sezonie 1908/1909.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- życie intelektualne