Deutschland darf nicht rasten, rosten! - Oppenheim, Louis (1879-1936). (Berlin : Wilhelm Wagner, 1916)
Satyryczny plakat i z wierszowanym tekstem dot. finansów z okresu I w.ś.
Data wyd. na podst. treści.
Keywords: Wojna światowa (1914-1918) -- Niemcy; Wojna światowa (1914-1918) -- Niemcy -- druki ulotne; Satyra polityczna niemiecka -- 1900-1945.