Ex Libris Wojciechostwa Kowerskich W Przyłęczku AP. - Półtawski, Adam (1881-1952) (1942)
Dwie tarcze herbowe z labrami z akantu, niżej kłosy, kwiety i szabla przepasne wstęgą z napisem: Ex Libris Wojciechostwa Kowerskich W Przyłęczku, całość opiera się na leżącej księdze. Sygn. aut. w obrębie kompoz.