[Afisz. Incipit] W dniach 20-21-22-23 VI. 1946 r. ... odbędą się Tenisowe Mistrzostwa Wybrzeża ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o wydarzeniu sportowym, w którym udział biorą: Jadwiga Jędrzejowska, przedwojenna finalistka Wimbledonu oraz Józef Hebda, wielokrotny mistrz Polski i reprezentant w Pucharze Davisa.