[Ulotka. Incipit] Programm 2 grosse deutsche Tonfilm-Schlager ... ([wydawca nieznany], 1938)
Ulotka informująca o dwóch seansach filmowych; w roli głównej Camilla Horn w gdańskim kinie Langer Markt 23.09.1938.