Matka chrzestna kontenerowca "America Express" Urszula Młynarczyk / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia chrzest kontenerowca "America Express" w Stoczni Gdańskiej, na zdjęciach matka chrzestna Urszula Młynarczyk oraz burmistrz Bremy Hans Koschnik 1978 roku.