Portrety / Maria Iwaszkiewicz ; nagrała, opracowała i przygotowala do wydania Agnieszka Papieska. - Iwaszkiewicz, Maria (1924-2019) (Sedno Literatura, 2020)
Zawiera sto gawęd Marii Iwaszkiewicz o ludziach, którzy odegrali ważną rolę w historii polskiej kultury.