Red Planet / Arpad Šalamon. - Šalamon, Arpad (1930- ). (2008)
W czarny kwadrat wpisane białe koło zębate ze środkiem czerwonym, z czarnymi liniami. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty, tytuł pracy i symbol techniki graficznej.