Liederabend : (erstes Vereinskonzert) / Danziger Männergesang-Verein. ([s.n.], 1926)
Program wieczoru wraz z tekstami pieśni, który miał miejsce 5 lutego 1926 r. w gdańskim Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus (Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma).