[Afisz. Incipit] Zlot świetlicowy i Święto Wychowania Fizycznego młodzieży powiatu kartuskiego dnia 8 czerwca 1947 r. w Kartuzach. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zlocie wraz z programem.