Opracowania popularyzujące system księgowości podwójnej XVI-XVIII wiek / Katarzyna Bareja. - Bareja, Katarzyna
Zakres i treść: włoscy kontynuatorzy myśli Luci Paciolego, traktaty o systemie księgowości podwójnej autorów z innych państw.