[Ratusz Głównego Miasta i Kościół Mariacki w Gdańsku] Paul Kreisel. - Kreisel, Paul (1891-1982) (1920)
Widok na Ratusz Głównego Miasta Gdańska i zach. część Kościoła Mariackiego, ujęcie znad dachów płd. pierzei Długiego Targu (widok w kierunku płn.).