[Ucieczka] / KGorski. - Gorski, Konstanty (1868-1934) (1895)
Przedstawia pędzącą przez miasto dorożkę, w której za starszym wiekiem dorożkarzem siedzi, oglądający się w tył, młodszy mężczyzna. W tle elementy miejskiego pejzażu.