[Ekslibris] Lena Bondi Szasz / Józef Szuszkiewicz. - Szuszkiewicz, Józef (1912-1982) (1967)
Adam i Ewa pod jabłonią, której pień oplata wąż, u dołu napis: Lena Bondi Szasz, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.