[Afisz. Incipit] Słupski Klub Motocyklowy "Start" organizuje w dniach 6 i 7 września 1947 r. raid motocyklowy po ziemiach Pomorza Zachodniego ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o rajdzie.