[Afisz. Incipit] Słupski Klub Motocyklowy "Start" organizuje w dniach 6 i 7 września 1947 r. raid motocyklowy po ziemiach Pomorza Zachodniego ... (Słupsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o rajdzie.
Keywords: 1901-2000; 1939-1945; 1945-1989; Sport motocyklowy -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sport motocyklowy; Zawody sportowe; Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Słupsk (woj. pomorskie); Polska; Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne