Gdańsk- Wrzeszcz Wieżowiec przy Alei Grunwaldzkiej / fot. M. Raczkowski. - Raczkowski, Mirosław (1927-2020) (Krajowa Agencja Wydawnicza, 1974)
Przedstawia wieżowiec tzw. "Dolarowiec" przy Al. Grunwaldzkiej we Wrzeszczu, ok. 1980 r.