Ex Libris Piotr Młodzianowski / [Adam Młodzianowski]. - Młodzianowski, Adam (1917-1985) (1962)
W prostokątnej ramie z napisem: Ex Libris Piotr Młodzianowski, dwa fragmenty globusa rozdzielone otwartą książką na tle róży wiatrów.