Ex Libris Piotr Młodzianowski - Młodzianowski, Adam (1917-1985).; Młodzianowski, Piotr (1962)
W prostokątnej ramie z napisem: Ex Libris Piotr Młodzianowski, dwa fragmenty globusa rozdzielone otwartą książką na tle róży wiatrów.
Nazwisko artysty i data według katalogu Biblioteki Narodowej online.
BNPol online
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.