[Afisz. Incipit] Obywatele Siedlic Obwodu Wyborczego Nr 26. Zebrani na zebraniu ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz propagandowy z okresu wyborów do Sejmu w 1947 r. dla dzielnicy Siedlce.
Keywords: Wybory -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.