Imago Martini Opitii V. C. Ad Viviim Expressa. ([Niemcy], 1630)
Przedstawia portret w popiersiu Martin Opitz (1597-1639).
Autor nieznany, praca niesygnowana.
Wokół portretu w owalu tytuł-podpis: Imago Martini Opitii V. C. Ad Viviim Expressa.
Miejsce i czas powstania według tematu, techniki i biografii portretowanego.
Keywords: Grafika -- Niemcy -- 17 w; Grafika portretowa -- 17 w