[Afisz. Incipit] Obwieszczenie w sprawie uregulowania zaległych należności podatku gruntowego w nieprzekraczalnym terminie do dnia 1 września ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz z nakazem zapłacenia podatków z 12.08.1947 r.