[Afisz. Incipit:] Nagroda milion złotych 1.000.000 zł wyraźnie milion złotych ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o koncercie Sabiny Jasielskiej 24.09.1949 r. w salach dancingowych "Grand Hotelu" w Sopocie. Część dochodu z koncertu została przeznaczona na odbudowę Warszawy.