Ex Libris Agnes Drobner HK. - Kozel, Hans Eduard (1875-ok. 1927) (1895)
Przedstawia główkę dziewczęcą z profilu w obramowaniu kwiatowym, obok monogram AD, napis u góry Ex Libris, u dołu Agnes Drobner. Sygn. aut. w obrębie kompoz.