Książka Edwarda Grabowskiego / E. Grabowski. - Grabowski, Edward (1904-1966) ([wydawca nieznany], 1961)
Schematycznie narysowany fragment krajobrazu, napis: Książka Edwarda Grabowskiego, pod wyobrażeniem autograf artysty i data.