Papież uniwersytetu / Adam Przybecki. - Przybecki, Adam (1948- ).
Rola kultury w procesie ewangelizacji. Obecność Kościoła u początków europejskiego uniwersytetu. Poszukiwanie prawdy miejscem spotkania.