Richard Heuberger - Bal w operze : XX- lecie Teatru Muzycznego w Gdyni / B. Żmidziński. - Żmidziński, Bogdan Fabian (Krajowa Agencja Wydawnicza, 1978)
Plakat informujący o premierze w Teatrze Muzycznym w Gdyni w 1978 r. Plakat w kolorystyce brązu oraz złota przedstawia maskę teatralną przypominającą twarz kobiety.