Ulica Długa, ruiny kamieniczek Nr 36, 37 i 38 przed odbud[ową] [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1951)
Przedstawia zachowane portale kamienic nr 36, 37 i 38 przy ul. Długiej, przed odbudową, 1951 r.