Ex Bibliotheca Warclanensi Comit: De Borch S. Halle. - Halle, Johann Samuel Ludwig (czynny 1789-1808) (1790)
W owalu herb Trzy Kawki, zwieńczony koroną baronowską. W klejnocie kawka między dwoma skrzydłami: prawym - białym, lewym - czarnym. Z obu stron herbu dwie gałązki: dębowa i laurowa. Poniżej tablica z napisem: Ex Bibliotheca Warclanensi Comit: De Borch, poniżej nazwisko aut.: S. Halle fc.