[Afisz. Incipit:] Powiatowy Komitet Kultury Fizycznej w Malborku w dniu "Dożynek" ... organizuje szereg imprez sportowych... ([wydawca nieznany], 1953)
Afisz z programem imprez sportowych w dniach 30.08-06.09.1953 r.