Christian Blæsbjerg Ex Libris C. B. - Blæsbjerg, Christian (1903- ). (1959)
Tarcza z literami C. B. pod koroną trzymana przez lwa. Napis: u góry Christian, u dołu Blæsbjerg, w środku Ex Libris. Sygn. aut. w obrębie kompoz.